Фонтаните

/ в строеж / Фирма „Скануел“ инвестира в строежа на комплекс „Фонтаните“, който е разположен в един от най – привлекателните райони на гр. София – кв. Младост 4. Намира се в непосредствена близост до основни пътни артерии – бул. „Александър Малинов“ и Околовръстен път, което прави влизането и излизането от града изключително лесно. Освен това „Фонтаните“ се намира в подножието на планина Витоша и само на 10 минути от ски лифта в кв.Симеоново.

Възможностите за предвижване с градски транспорт са метро станция Бизнес Парк (600 метра), спирка на автобуси – 76, 213, 314 (100 метра). Летище София е на (10 км.)

На пешеходно разстояние се намират 131 СУ (2мин) , Детска градина „Сърничка“ (5мин) и Детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ (5мин) , както и „Парк Младост 4“

В квартала има голямо разнообразие от супермаркети и магазини.

На този етап от проектът „Фонтаните“ ще се изграждат малки и големи  апартаменти подходящи за инвестиция и за живеене. Ще бъдат изградени 4 сгради със средно по 11 етажа и общо РЗП 22 000 кв.м. Комплексът ще предлага подземни и надземни паркоместа, търговски площи и общи части (вертикална планировка).

За повече информация относно продажби, моля обърнете се към Лилия Димитрова, тел: 0884 216 443 .